INSTAGRAM Joan_Otazu

VER EL MUNDO EN BLANCO Y NEGRO Y ESCUCHAR CON El OÍDO LOS COLORES
La mayoría de fotógrafos consagrados aseguran que no hace falta salir del propio barrio para disfrutar plasmando tu propia mirada del mundo. La belleza está en todas partes.La fotografía es una de las artes contemporáneas , que igual que la pintura, la escultura o la música pretenden ser una forma de expresión del artista para expresar emociones, sentimientos y pensamientos. La fotografía es una manera de mirar. No es la mirada misma. “La fotografía es un medio muy complejo, te pide que digas cosas con un esparadrapo en la boca”….. Blog 20 nov 2011. EMAIL: joanotazu@gmail.com

BLAU TARRAGONA

BLAU TARRAGONA by JoanOtazu
BLAU TARRAGONA, a photo by JoanOtazu on Flickr.

El peix blau en general presenta escates blavoses i una proporció de greix a la carn més alta que en el cas de l'anomenat peix blanc, és més sedentari i neda prop de la superfície de l'aigua. Les espècies reconegudes com a Peix Blau de Tarragona són: sardina, anxova, sorell, cavalla, bis i voga. Aquest peix és exclusivament de clase extra. Per capturar-lo s'utilitzen mètodes depesca artesans, amb vaixells que empren l'art del cèrcol i que surten a la nit. La mida de les espècies de peix blau a Catalunya està regulada i controlada per tal d'evitar la pesca d'exemplars immadurs, fet que podria amenaçar la salut de la mar. El peix blau pot ser consumit de moltes maneres, ja sigui en fresc, guisat o a la planxa, com en conserva, amb oli o en salaó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario